Vrijwilligers gevraagd

gezocht 200Zonder vrijwilligers kan de club niet bestaan. Er zijn altijd wel plekken in de organisatie waar we mensen kunnen gebruiken. Mensen achter de bar, mensen die een paar keer per jaar grote schoonmaak willen doen, kaartverkopers op zondag, lid van het bestuur of een commissie. We kunnen veel mensen gebruiken.

Wil je een bijdrage leveren aan het voortbestaan van De Zweef? Meld je dan aan als vrijwilliger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ons je naam, adres, telefoonnummer en geef aan wat je wil of kan doen. Dat laatste hoeft niet per se. Met iedereen die zich aanmeldt nemen wij contact op. We leggen uit welke functies vacant zijn, kijken wat het beste bij jou past, hoeveel tijd je kan/wil investeren. We spreken of of je een klus "op proef" wil oppakken; dan zit je er niet direct aan vast.

Op verschillende momenten de komende tijd gaan we mensen benaderen om vrijwilliger te worden. Laat ons niet in de steek en ga deel uit maken van de grote groep mensen die voor onze club in touw zijn.

Hartelijk welkom als vrijwilliger van De Zweef!