Hoofdsponsors

Hoofdsponsors

Vanaf het seizoen 2012-2014 prijkt de naam van Uitzendbureau Oost Nederland op de shirts van alle voetballende leden. Dit samen met TransMission. De Zweef is zeer verheugd met deze beide sponsoren temeer omdat achter beide bedrijven twee echte Zwevers staan: Hugo Kok en George Praas.

 

Logo_UON_Nijverdal.png.png

 

Uitzendbureau Oost Nederland is een middelgroot uitzendbureau en heeft zich in 20 jaar tijd gespecialiseerd in het uitzenden van vakslagers. Nadat Hugo Kok eigenaar is geworden van het bedrijf heeft Oost Nederland zich in een snel tempo ook in andere markten ontwikkeld. Onder andere logistiek en de bouw zijn andere markten waarin het bedrijf actief is. Daarnaast is Oost Nederland onlangs met een uniek product op de markt gekomen. Dit product is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die zich willen richten op hun “corebusiness”  en de zorg voor hun personeel wil overlaten aan een betrouwbare partner. Oost Nederland is gevestigd aan de Van den Bergsweg 3 in Nijverdal.

Beide hoofdsponsoren hebben ons de afgelopen jaren ondersteund bij tal van activiteiten. Daarnaast is het mede door hun hulp destijds mogelijk geweest een volledig nieuwe kledinglijn te introduceren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een professionele en identieke lijn voor de gehele vereniging. Van eerste selectie tot de jongste jeugd, van veteranen tot dames -en meidenvoetbal. Ieder spelend lid van De Zweef, elk team van De Zweef herkenbaar en identiek in blauw en wit. 

 

transmission.png


TransMission is het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige transport- en distributiebedrijven in Nederland en België. De zestien partners verzorgen met 1.200 medewerkers en 500 vrachtwagens dagelijks 12.000 zendingen, van pakketjes tot wagenladingen. TransMission biedt routevervoer en netwerkdistributie plus maatwerkservices voor, tijdens en na het transport. Volledig afgestemd op de specifieke wensen van haar klanten. Dat maakt de unieke dienstverlening van TransMission compleet en flexibel.

 

SP ReflexSP Zomer

Vanaf 2017 heeft de sponsorcommissie sponsorovereenkomsten met Ramon Zomer Intersport en Reflex Promotions, beide gevestigd in Nijverdal. Genoemde sponsoren staan ook elk op de nieuwe tenues.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!