Nieuws Jeugd

Nieuws Jeugd

Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

5 mei 19:30  Met ingang van maandag 3 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune) of op veld 7. Het betreft JO13-3, MO13-1, JO15-2, JO17-2, MO17-1, Zaterdag 3, 4 en 5. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.

RKSV de Zweef HERFSTTOERNOOI JO11-1

15 oktober 10:00  Volgende week donderdag, 21 oktober, heten we 10 clubs welkom bij de Zweef. Zij nemen deel aan ons Herfsttoernooi met hun JO11-1 team. De teams spelen allemaal Hoofd- of 1e klasse, van enig niveau is dus wel sprake. Hoe leuk is het om in de Herfstvakantie lekker te mogen voetballen tegen clubs waar je normaliter niet vaak tegen zal spelen in de competitie? De poulewedstrijden staan gepland van 10.00 tot 12.30 u. ’s Middags staan de finalewedstrijden gepland van 13.30 tot 15.00 u. De organisatie van het toernooi is in handen van Roy Luttenberg en Dennis Leeftink en mede namens hen zijn jullie van harte uitgenodigd om dit mooie toernooi te aanschouwen. meer »


Rabo ClubSupport: stem van 4 t/m 25 oktober op De Zweef

5 oktober 10:15  Ook dit jaar houdt de Rabobank de actie ClubSupport. Dat betekent dat elk lid van de bank stemmen mag uitbrengen op verenigingen of stichtingen die hij of zij graag financieel wil steunen. Let op: je kunt alleen meedoen als je lid bent van de bank. Dat is meer dan alleen het hebben van een rekening. Lid worden gaat heel simpel als je je aanmeldt bij de bank. Door in te loggen in de Rabo App of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je kunt stemmen van 4 tot 25 oktober. Elk lid mag dit jaar 3 stemmen uitbrengen, waarvan er maximaal 1 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Naast een stem op De Zweef zou je bijvoorbeeld kunnen stemmen op De Gagelkealtjes, KBO of De Zonnebloem. Alvast bedankt voor jullie support!


De Zweef 1 – BZSV de Blauwwitters 1 14 -1 (7-1)

19 september 20:15  “Record op Gagelman-Zuid?" De laatste wedstrijd in de poulefase van de bekercompetitie bracht niet de tegenstand waarop trainer Niels Kolkman ongetwijfeld gehoopt had. Hoewel BZSV Blauwwitters zeker niet het minste materiaal heeft van de drie opponenten in deze poule, werden ze wel keihard afgestraft voor hun naïeve verdedigen. De Zweef-voorwaartsen moeten zich in een speeltuin gewaand hebben, zoveel ruimte werd hen geboden. “Oudgedienden” van onze club weten met stellige overtuiging te melden dat dit de grootste overwinning is van ons standaardteam op Gagelman-Zuid in een officiële wedstrijd. De Zweef speelt sinds 1972 op de huidige locatie.meer »


De Zweef JO11-1 in het nieuw

6 september 17:45  Komend seizoen loopt het JO11-1 team van De Zweef er weer gelikt bij. Te Pas & Te Pas Accountancy en Advies heeft dit team voorzien van een super mooi presentatiepak. Paul & Marije te Pas vinden dat dit team, samen met de begeleiding, er netjes bij moet lopen. Presentatiepakken voorzien van logo’s en initialen van de spelers zijn het resultaat geworden. Wij dank Te Pas & Te Pas Accountancy en Advies voor hun sponsoring!meer »


Update Trainingsrooster 2021-2022

26 augustus 19:30  De eerste wijzigingen in het trainingsschema zijn doorgevoerd. Deze gelden m.i.v. maandag 30 augustus. Het gaat om aanpassingen voor JO13-3 (ma en do), JO15-2 (ma), JO15-3 (ma en do), JO15-4 (ma en do) en MO13-1 (di en do). Laatste update: donderdag 26 augustus 2021meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!