Nieuws Jeugd

Nieuws Jeugd

Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

5 mei 19:30  Met ingang van maandag 3 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune) of op veld 7. Het betreft JO13-3, MO13-1, JO15-2, JO17-2, MO17-1, Zaterdag 3, 4 en 5. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.

Wedstrijdprogramma en trainingsschema t/m 26 juni

22 juni 20:00  Na overleg met de gemeentelijke clubs is er voor de komende weken een oefenprogramma samengesteld. Een overzicht van de wedstrijden en trainingen met de nieuwe teams tot het einde van dit voetbalseizoen staat hierachter. Na 1 juli en in het nieuwe seizoen zullen alle wedstrijden zichtbaar zijn onder de 'programma' knop die je op de homepage kunt vinden.meer »


Inleveren teamtas, sleutels en leidersjas jeugd

19 juni 16:45  De laatste oefenwedstrijden worden gespeeld en daarna is het voetbalseizoen afgelopen. Dat betekent dat alle teamtassen weer zullen worden ingenomen. Bovendien moeten de sleutels ingeleverd worden. Dit zal gebeuren op maandag 5 en 12 juli in het clubgebouw.meer »


De Zweef ondertekent Regioplan FC Twente Heracles Academie

16 juni 20:00  Op vrijdag 11 juni heeft De Zweef een samenwerkingsverband ondertekend met de FC Twente/Heracles Academie. Met dit Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie samen met de amateurclubs het algehele voetbalniveau in de regio laten stijgen. meer »


De Zweef gaat nieuwe seizoen spetterende beginnen op 28/29 augustus

10 juni 16:45  Natuurlijk zijn er nu wat verruimingen, maar veel ruimte voor bv een activiteit in de kantine is er nog niet. In plaats daarvan werken het bestuur en de Vriendenkring aan een spetterend begin van het nieuwe seizoen. Dat begin wordt gevierd op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Zet maar vast in je agenda. De zaterdag is voor de jeugd en de zondag wordt een gezellige familiedag. Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt.


Oliebollenverkopers op uitje

6 juni 8:45  Vorig jaar verkocht de jeugd rond de jaarwisseling oliebollen. Het team dat de meeste bollen aan de man wist te brengen, kon een teamuitje winnen. De gelukkigen waren de jongens en meiden van JO9-3. Aan de foto te zien is het een heel leuk uitje geworden. Een beetje vertraagd door Corona, maar dat mocht de pret niet drukken. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!