Nieuws Jeugd - RKSV De Zweef

Nieuws Jeugd

Nieuws Jeugd

Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

28 april 9:00  Met ingang van maandag 2 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune). Het betreft JO13-3, MO15-1, MO17-1, JO17-2, JO19-2, VR 2 en ZA 3 t/m 6. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.

Eerste Final League-toernooi bij De Zweef op zaterdag 10 juni

3 juni 10:00  Een primeur binnen het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland! Op zaterdag 10 juni 2023 vindt namelijk de eerste editie van het Final League-toernooi plaats. De Zweef is op deze dag een van de organisatoren binnen de regio voor de MO13. meer »


Word jij onze nieuwe wedstrijdsecretaris pupillen?

1 juni 20:30  Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de pupillen (O.8 t/m O.12-jeugd). Lisanne Dikkers heeft na jarenlange trouwe dienst aangegeven te gaan stoppen met deze belangrijke functie. Hieronder lees je wat het werk inhoudt.meer »


Voorlopige indeling jeugdteams 2023-2024

30 mei 23:30  De voorlopige indeling van de jeugdteams 2023-2024 is klaar. Via deze weg publiceren wij als TC Jeugd de voorlopige indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2023-2024. Een spannend moment voor veel jeugdspelers en vaak ook voor de ouders. Graag willen we toelichten op welke wijze deze indeling tot stand is gekomen.meer »


De Zweef MO15-1 Kampioen

28 mei 10:45  Woensdagavond 24 mei werd MO15-1 al kampioen in Nieuwleusen. Zaterdag 27 mei werd het feestje nog eens overgedaan en wonnen de meiden hun laatste thuiswedstrijd in de 1e klasse met 5-1 van SJO JVZ. Daarna was het tijd voor taart en gezelligheid met het team en familie. Meiden en trainer Nic Braamhaar proficiat!


Samenwerkingsverband meiden- en damesvoetbal SVO De Zweef/DES

25 mei 18:45  In maart van dit jaar kondigden we een onderzoek naar de samenwerking tussen de meiden- en vrouwenafdelingen van vv D.E.S. en De Zweef aan. In de weken die volgden ontvingen beide clubs veel positieve geluiden maar ook opbouwende kritieken, zijn er vele en verschillende gesprekken gevoerd met betrokkenen en hebben we geconstateerd dat er groot draagvlak is om een samenwerking verder uit te gaan werken. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat er witte rook is! De beide besturen en voetbalcommissies hebben besloten met ingang van seizoen 2023-2024 een samenwerkingsverband aan te gaan. De doelstelling van deze samenwerking is “de toekomst veiligstellen voor meiden- en damesvoetbal binnen beide verenigingen”. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!