Nieuws Jeugd

Nieuws Jeugd

Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

5 mei 19:30  Met ingang van maandag 3 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune) of op veld 7. Het betreft JO13-3, MO13-1, JO15-2, JO17-2, MO17-1, Zaterdag 3, 4 en 5. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.

Update Corona, 15 januari 2022

16 januari 14:30  De coronaregels zijn versoepeld en er zijn voor de sport geen beperkingen meer om te trainen. Met ingang van maandag 17 januari is daarom het oorspronkelijke trainingsschema weer van kracht. Alle teams kunnen dus weer in de avond op de reguliere tijden trainen. Er is geen maximale groepsgrootte en je hoeft tijdens het trainen geen 1,5 meter afstand te houden.meer »


Invulling kader jeugd seizoen 2022/2023

15 januari 19:00  Ondanks dat corona het voetballeven rondom De Zweef nagenoeg heeft stilgelegd de afgelopen periode is de TC Jeugd druk bezig met de invulling van het technisch kader van onze jeugdteams voor komend seizoen. En we zijn behoorlijk vergevorderd hiermee. Via dit bericht een update:meer »


Tijdelijk trainingsschema jeugd per 12 januari

11 januari 15:00  Vanaf woensdag 12 januari is er voorlopig een tijdelijk trainingsschema van kracht. Met de huidige maatregelen is trainen voor jeugd t/m 17 jaar tot 20.00 uur toegestaan. Mochten er na de persconferentie van 14 januari andere regels gelden dan zullen we met een update komen. (laatste update: 11 januari 17.15u)meer »


Lisanne Dikkers vrijwilliger van het jaar

27 december 20:00  Er zullen mensen zijn die -als ze dit lezen- zeggen: "Hè, hè, het werd tijd!" En zo is het ook wel een beetje. Lisanne Dikkers is al zoveel jaren actief als wedstrijdsecretaris-jeugd en regelateur van de bardiensten. Daarnaast doe je nooit een tevergeefs beroep op haar als er ad hoc wat moet worden geregeld voor de club of haar team. Omdat we opnieuw geen nieuwjaarsreceptie kunnen houden, besloot het bestuur de prijs uit te reiken in haar ouderlijk huis aan de Holterweg waar het (dus) een gezellige boel werd. Namens het bestuur waren Melanie Tibbe en Sandra Middelkamp aanwezig om de prijs bekend te maken en bloemen plus waardebon te overhandigen. Uiteraard spraken zij waarderende woorden aan het adres van Lisanne die blij verrast was en nu snapte waarom ze per se met moeder naar een film moest komen kijken. Gefeliciteerd en meer dan verdiend!meer »


Corona update (maatregelen vanaf 19 december)

19 december 13:30  In de periode van zondag 19 december tot in elk geval vrijdag 14 januari zijn er helaas opnieuw strengere corona maatregelen van kracht. Wat dit inhoudt voor het voetbal en activiteiten bij De Zweef tijdens de winterstop lees je hier:meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!