Nieuws Jeugd - RKSV De Zweef

Nieuws Jeugd

Nieuws Jeugd

Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

28 april 9:00  Met ingang van maandag 2 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune). Het betreft JO13-3, MO15-1, MO17-1, JO17-2, JO19-2, VR 2 en ZA 3 t/m 6. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.

Aandachtspunten in drukbezette kleedkamers

Vandaag, 29 november 9:00  Beste Zwevers, Graag brengen we nogmaals de beperkte capaciteit van onze kleedkamers en enkele aandachtspunten om er op wedstrijddagen zo efficiënt mogelijk mee om te gaan bij iedereen onder de aandacht. meer »


Pietenbingo O10- t/m O13-jeugd (foto's)

24 november 21:00  Vrijdag 24 november had Sinterklaas zijn twee beste Pieten naar De Zweef gestuurd om voor de O10- t/m O13-jeugd een gezellige bingo te draaien. Er werd natuurlijk fanatiek om de mooie prijzen gestreden, maar het belangrijkste was dat de jeugd enorm veel plezier had. meer »


Sinterklaasfeest Mini's, O8- en O9-jeugd (foto's)

23 november 19:15  Woensdag 22 november was het groot feest bij De Zweef. Samen met een aantal Pieten kwam Sinterklaas op bezoek bij de mini's en alle O8- en O9-teams. Het was natuurlijk een gezellige boel in ons clubgebouw met veel vrolijke kinderen en heel veel lekkers. En iedereen kreeg van de Sint een prachtige De Zweef bidon mee naar huis!meer »


Oliebollenactie Mini's t/m O.13-jeugd

21 november 20:45  Ook dit jaar is er in samenwerking met Bakkerij Lorkeers weer een oliebollenactie. De mini's t/m de JO13 gaan weer heerlijke oliebollen verkopen waarbij de volledige opbrengst naar de jeugd van De Zweef gaat. meer »


Prestatieloop De Zweef keert terug op zaterdag 6 januari 2024!

10 november 10:00  Het cirkelde en gonsde natuurlijk al een tijdje rond van de geruchten. Maar met trots kunnen we aankondigen dat de Prestatieloop De Zweef na vele jaren van afwezigheid weer nieuw leven is ingeblazen. HET GEET DOAR!! Dit evenement gaat plaatsvinden op 6 januari 2024 op ons sportpark Gagelman.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!