Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

De Zweef promoveert na winst op SC Rouveen naar tweede klasse

18 juni 19:45  Door in Lemele op neutraal terrein met 1-2 te winnen van SC Rouveen 1 is De Zweef 1 volgend jaar te vinden in de tweede klasse. Rouveen kwam zaterdag na vijf minuten met 1-0 voor, maar De Zweef kon snel op 1-1 komen. Na de 1-2 voorsprong hadden de Nijverdallers het veldoverwicht beter moeten benutten. Omdat dat niet gebeurde, kon Rouveen druk zetten en bleef het tot het einde spannend. Groot was dus de ontlading en het feest op het veld en 's avonds in ons clubgebouw. Gefeliciteerd mannen!meer »


De Zweef 1 wint van Hellendoorn, zaterdag finale nacompetitie

15 juni 17:45  “De Zweef en nacompetitie, weer een perfecte combinatie? De Tweede Klasse lonkt” In de eerste helft waren De Zweef en Hellendoorn meer bezig met elkanders spel te ontregelen dan zelf aan het voetballen te gaan. Toch werd er voor de pauze twee keer gescoord (1-1). Hellendoorn had haar zwakste periode direct na rust. De Zweef profiteerde optimaal en scoorde twee keer (3-1). De Nijverdallers dachten op rozen te zitten, maar moesten al snel de aansluitingstreffer slikken. Hellendoorn veerde op. Het speelde, hoe langer de wedstrijd duurde, een soort 'alles of niets', was ook diverse keren dreigend, maar kon de blauw-witte muur niet slechten (3-2). De Zweef speelt aanstaande zaterdag tegen Rouveen om een plek in de Tweede Klasse.meer »


De Zweef 1 - vv Hellendoorn 1

13 juni 12:15  Na de 2-0 winst op vv Hattem vervolgt De Zweef 1 dinsdag 14 juni om 20.00 uur de nacompetitie voor promotie naar de 2e Klasse met een thuisduel tegen vv Hellendoorn. Een bijzondere derby, te meer beide teams dit seizoen lieten zien weinig geheimen voor elkaar te hebben en aan elkaar gewaagd te zijn. Spelers en staf kunnen alle support opnieuw goed gebruiken en rekenen op jullie steun. De winnaar van De Zweef - vv Hellendoorn speelt zaterdag 18 juni op neutraal terrein de finale tegen SC Rouveen of vv Oene. Bij verlies is het nacompetitie avontuur voorbij en wacht volgend seizoen opnieuw de 3e Klasse. Wees welkom op sportpark Gagelman en moedig onze mannen aan! We willen iedereen wel oproepen zoveel mogelijk met de fiets te komen. I.v.m. de Avondvierdaagse is er waarschijnlijk sprake van extra drukte in de omgeving van het sportpark. Hup Zwevers!


Schema nacompetitie De Zweef 1

6 juni 13:00  a.s. Zaterdag speelt De Zweef tegen s.v. Hattem in de eerste ronde van de nacompetitie. Op onze thuisbasis Sportpark Gagelman Aanvang 14.45 uur. Klik op de afbeelding voor het schema.


De Zweef 1 - vv Kloosterhaar 1: 2-0 (1-0)

12 mei 20:15  “Die ene kans die altijd komt, kwam vandaag niet.” Na de kansloze nederlaag tegen Hellendoorn moest De Zweef de draad weer oppakken tegen Kloosterhaar. Trainer Niels Kolkman zal zijn conclusies uit het vertoonde spel getrokken hebben en had de opstelling op de nodige posities gewijzigd. Daarbij was Jacco ten Hove afwezig, omdat hij maandag trotse papa is geworden van Lev, een prachtige zoon. Bettine en Jacco, van harte gefeliciteerd. De ploeg die het vertrouwen kreeg, beschaamde deze niet en speelde Kloosterhaar met name in de eerste helft met vaak prachtige en zeer gevarieerde aanvallen ondersteboven. Enige minpunt was de afwerking, toch wel een essentieel onderdeel van het voetbalspel. Met slechts een treffer van Sven Dikkers voor rust en een tweede van Tom Heuver na rust werd Kloosterhaar een afstraffing bespaard: 2-0.meer »


vv Hellendoorn 1 - De Zweef 1: 2-0 (0-0)

8 mei 19:15  “Hellendoorn wint volkomen verdiend (2-0), maar de lachende derde is Oranje Nassau.” Twee maanden terug was De Zweef in de thuiswedstrijd over negentig minuten de bovenliggende partij. Met name in de eerste helft speelde Hellendoorn toen met 'poep in de broek' en liet het zich ver terugzakken. De Zweef profiteerde dankbaar en behaalde een volkomen verdiende overwinning. Zaterdag waren de rollen meer dan omgedraaid. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!