Nieuws Senioren - RKSV De Zweef

Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

Grensrechter gezocht voor De Zweef Zaterdag 2!

Gisteren, 6 juni 14:00  De Zweef 2 ZOEKT JOU. Ben jij de GRENSRECHTER die ons wil helpen in het seizoen 2023/2024? Als grensrechter ben jij essentieel voor ons team. Je beoordeelt buitenspelsituaties en vlagt voor overtredingen. Jouw scherpe ogen en snelle reflexen geven ons altijd een voorsprong.meer »


Samenwerkingsverband meiden- en damesvoetbal SVO De Zweef/DES

25 mei 18:45  In maart van dit jaar kondigden we een onderzoek naar de samenwerking tussen de meiden- en vrouwenafdelingen van vv D.E.S. en De Zweef aan. In de weken die volgden ontvingen beide clubs veel positieve geluiden maar ook opbouwende kritieken, zijn er vele en verschillende gesprekken gevoerd met betrokkenen en hebben we geconstateerd dat er groot draagvlak is om een samenwerking verder uit te gaan werken. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat er witte rook is! De beide besturen en voetbalcommissies hebben besloten met ingang van seizoen 2023-2024 een samenwerkingsverband aan te gaan. De doelstelling van deze samenwerking is “de toekomst veiligstellen voor meiden- en damesvoetbal binnen beide verenigingen”. meer »


Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag

16 mei 11:45  Donderdag 18 mei is het weer zover! Eén van de bekendste tradities van De Zweef: Dauwtrappen met Hemelvaart! Om 8.00 uur is de kantine open en staat het ontbijtje voor jullie klaar! Wie zien we dan?


“Vang Je Droom” blij verrast met donatie door 35+ competitie.

15 mei 20:00  “Reken maar dat we met dit bedrag prachtige dingen gaan doen” Vrijdag 12 Mei werd de laatste speelronde van de 35+ competitie afgewerkt in Luttenberg. Na SVVN, DES, Hellendoorn, Daarlerveen en De Zweef mocht SDOL de finaleavond organiseren. De winnaar over 2022-2023 werd uiteindelijk SDOL. De wisselbeker bleek echter zoek dus de trofee werd spontaan vervangen door luid applaus. Een nog groter applaus viel vrijwilligster Natalie van de stichting Vang Je Droom ten deel. Zij mocht daarnaast een donatie van € 3750,- in ontvangst nemen.   meer »


De Zweef zoekt sportverzorger/fysiotherapeut

15 mei 9:15  “Een leuke, gezellige vriendenclub”, zo wordt RSKV De Zweef door de leden vaak genoemd. Maar daarnaast willen we samen het liefst ook nog de leukste vereniging van Nijverdal gevonden worden. In het kader van de groei, ontwikkelingen en het nieuwe beleidsplan van de club zijn we op zoek naar versterking voor de medische staf. De medische coördinatie en begeleiding wordt al jaren uitgevoerd door FysioCentrum Nijverdal. De verantwoordelijkheden voor deze functie worden ook altijd begeleid door een fysiotherapeut van hen.meer »


Mixtoernooi zaterdag 10 juni

12 mei 16:15  Op zaterdag 10 juni organiseert de seniorencommissie als vanouds weer een mixtoernooi. Aanvang 13.30 uur. Senioren- en O.19-spelers kunnen zich opgeven voor het toernooi en de aansluitende barbecue via het formulier in de link.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!