Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

Hardenberg '85 1 - De Zweef 1 0-6 (0-2)

18 oktober 22:15  “4 keer Sven, De Zweef alleen op kop” In deze sportieve wedstrijd die qua balbezit met name in de eerste helft gelijk op ging, gaf de offensieve kwaliteit van de Nijverdallers de doorslag. De Zweef speelde zich een aantal grote kansen uit, waarvan er slechts twee benut werden. De Zweef is echter voor rust verdedigend heel slordig. Gevolgen had het niet, omdat de Hardenbergers aanvallende stootkracht misten. Na de thee had De Zweef het verdedigend beter op orde en toen Hardenberg meer risico’s nam, liep het in het Nijverdalse mes. Met vier doelpunten van Sven Dikkers liep De Zweef dan ook simpel uit naar 0-6.meer »


De Zweef 1 - Mariënberg 1 4-2 (2-1)

12 oktober 21:15  Met negen punten uit drie wedstrijden heeft De Zweef een uitstekende -en gewenste- seizoensstart. Zaterdag won de ploeg van trainer Niels Kolkman van Mariënberg, dat op sportpark Gagelman met 4-2 werd verslagen. Op eigen terrein hadden de Nijverdallers amper drie minuten nodig om de score te openen. En dat was niet eens verrassend, want in de eerste twee minuten kregen ze al twee kansen. meer »


Rabo ClubSupport: stem van 4 t/m 25 oktober op De Zweef

5 oktober 10:15  Ook dit jaar houdt de Rabobank de actie ClubSupport. Dat betekent dat elk lid van de bank stemmen mag uitbrengen op verenigingen of stichtingen die hij of zij graag financieel wil steunen. Let op: je kunt alleen meedoen als je lid bent van de bank. Dat is meer dan alleen het hebben van een rekening. Lid worden gaat heel simpel als je je aanmeldt bij de bank. Door in te loggen in de Rabo App of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je kunt stemmen van 4 tot 25 oktober. Elk lid mag dit jaar 3 stemmen uitbrengen, waarvan er maximaal 1 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Naast een stem op De Zweef zou je bijvoorbeeld kunnen stemmen op De Gagelkealtjes, KBO of De Zonnebloem. Alvast bedankt voor jullie support!


Wilhelminaschool 1 - De Zweef 1 0-2 (0-1)

3 oktober 17:30  "De Zweef wint zonder overtuiging." Wilhelminaschool is deze zaterdag de tegenstander van De Zweef. Deze Hengelose vereniging is opgericht in 1919 door leerlingen van de bedrijfsschool van STORK Machinefabriek. De club die in de Hengelose volksmond steevast "School" wordt genoemd, speelt sinds 1960 op het prachtige sportpark Vikkershoek. De eerste helft is een uiterst gezapige, saaie vertoning. Na rust wordt het duel scherper. Qua spelaandeel was een gelijkspel mogelijk geweest. Voetbal wordt echter beslist middels kansen creëren en deze te benutten. De Zweef kreeg veruit de meeste kansen en scoorde daaruit twee keer. Op de overwinning valt dus niets af te dingen.meer »


De Zweef 1 - SVVN 1 2-0 (0-0)

26 september 20:00  “Historische derby prooi voor De Zweef”. Voor het eerst in de historie treffen de Nijverdalse verenigingen elkaar in competitieverband. Beide teams hebben de nodige mutaties moeten doorvoeren als gevolg van blessures. In de breedte blijkt De Zweef echter sterker dan de groen-witten en trekt het de wedstrijd vooral door een betere tweede helft verdiend naar zich toe (2-0).meer »


Paul en Henk groots gehuldigd

19 september 17:00  Er was heel wat publiek op de been voor de wedstrijd ter gelegenheid van het bereiken van de leeftijd van 75 jaar door Paul Souverijn en Henk Lentelink. De twee nog steeds actieve voetballers speelden met hun team (vetaranen 1 en veteranen 2) een onderlinge wedstrijd op het hoofdveld van De Zweef. Ter gelegenheid daarvan hadden de spelers een shirt met de foto van hun jubilerende ploeggenoot. Na afloop werden de twee toegesproken door vice-voorzitter Jos van Rhee, die hoopte dat beiden een voorbeeld zullen zijn voor alle jongeren bij de club. Van zijn team kreeg Paul Souverijn (ruim 65 jaar lid van de club!) een bronzen beeldje van een voetballer met de toevoeging 75. Henk was al eerder in het zonnetje gezet. Een verrassing was het dat bij Henk zijn beide zoons meespeelden en bij Paul zijn zoon en kleinzoon. Daarna was het feest voor spelers en hun partners.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!