Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

Tonnie van Veen ook volgend seizoen trainer Twidde

16 januari 16:15  Na de verlenging van Niels Kolkman heeft ook Tonnie van Veen inmiddels zijn contract verlengd. Ook volgend seizoen zal Tonnie daarmee de trainer zijn van ons Twidde. Het bestuur, de technische commissie en de selectie zijn erg blij met de verlenging en kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking!


Update Corona, 15 januari 2022

16 januari 14:30  De coronaregels zijn versoepeld en er zijn voor de sport geen beperkingen meer om te trainen. Met ingang van maandag 17 januari is daarom het oorspronkelijke trainingsschema weer van kracht. Alle teams kunnen dus weer in de avond op de reguliere tijden trainen. Er is geen maximale groepsgrootte en je hoeft tijdens het trainen geen 1,5 meter afstand te houden.meer »


Lisanne Dikkers vrijwilliger van het jaar

27 december 20:00  Er zullen mensen zijn die -als ze dit lezen- zeggen: "Hè, hè, het werd tijd!" En zo is het ook wel een beetje. Lisanne Dikkers is al zoveel jaren actief als wedstrijdsecretaris-jeugd en regelateur van de bardiensten. Daarnaast doe je nooit een tevergeefs beroep op haar als er ad hoc wat moet worden geregeld voor de club of haar team. Omdat we opnieuw geen nieuwjaarsreceptie kunnen houden, besloot het bestuur de prijs uit te reiken in haar ouderlijk huis aan de Holterweg waar het (dus) een gezellige boel werd. Namens het bestuur waren Melanie Tibbe en Sandra Middelkamp aanwezig om de prijs bekend te maken en bloemen plus waardebon te overhandigen. Uiteraard spraken zij waarderende woorden aan het adres van Lisanne die blij verrast was en nu snapte waarom ze per se met moeder naar een film moest komen kijken. Gefeliciteerd en meer dan verdiend!meer »


Leen Bronkhorst (43) overleden

22 december 13:30  Helaas hebben wij het bericht moeten ontvangen dat Leen Bronkhorst, trainer van vrouwen 1, gisteravond aan de gevolgen van Corona in het ziekenhuis is overleden. Nadat hij op 11 november werd opgenomen in het ziekenhuis leek hij na een paar spannende dagen weer wat op te krabbelen. In die periode heeft hij nog een overwinning van de vrouwen meegekregen via de app en gaf hij aan dat hij trots op ze was! Helaas ging het hierna weer de andere kant op en kreeg hij er verschillende complicaties bij. Zijn lichaam heeft een zware strijd geleverd, maar het was niet voldoende. Op 21 december is hij in het bijzijn van zijn naaste familie overleden. Condoleren op dinsdag 28 december van 19.00 - 20,00 uur bij Monuta Wilco Leukenhaus, Mr. H.F. de Boerlaan 63a in Deventer.meer »


Corona update (maatregelen vanaf 19 december)

19 december 13:30  In de periode van zondag 19 december tot in elk geval vrijdag 14 januari zijn er helaas opnieuw strengere corona maatregelen van kracht. Wat dit inhoudt voor het voetbal en activiteiten bij De Zweef tijdens de winterstop lees je hier:meer »


Zaterdag 18 december oud ijzeractie voor jeugd De Zweef

10 december 10:45  Op zaterdag 18 december houdt De Zweef een oud ijzer-actie. Dat gebeurt in samenwerking met metaalhandel Finke. Op deze zaterdag kan alles wat oud ijzer is, worden ingeleverd. De opbrengst van de actie is voor de jeugd van De Zweef. Op het parkeerterrein bij de club aan de Koersendijk wordt een route uitgezet waarlangs men kan rijden om het oude ijzer in te leveren. Om alles goed te laten verlopen, is een indeling gemaakt op achternaam. Mensen met de achternaam eindigend op A - F zijn welkom van 9.00 - 10.00 uur, met de achternaam G - L van 10.00 - 11.00 uur, met de achternaam M - S van 11.00 - 12.00 uur en met de achternaam T - Z van 12.00 - 13.00 uur. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!