Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

De Zweef gaat nieuwe seizoen spetterende beginnen op 28/29 augustus

10 juni 16:45  Natuurlijk zijn er nu wat verruimingen, maar veel ruimte voor bv een activiteit in de kantine is er nog niet. In plaats daarvan werken het bestuur en de Vriendenkring aan een spetterend begin van het nieuwe seizoen. Dat begin wordt gevierd op zaterdag 28 en zondag 29 augustus. Zet maar vast in je agenda. De zaterdag is voor de jeugd en de zondag wordt een gezellige familiedag. Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt.


Hoofdsponsoren verlengen

1 juni 8:45  Dat het rare tijden zijn, is wel duidelijk. In twee seizoenen nauwelijks voetballen is gek als je een voetbalclub bent. Dat bijna alle leden, vrijwilligers en sponsoren De Zweef desondanks trouw blijven, doet ons goed en heeft de club erg geholpen. Dat geldt ook voor onze hoofdsponsoren. Met trots kunnen we jullie meedelen dat onze hoofdsponsoren Uitzendbureau Oost Nederland, TransMission, Intersport Ramon Zomer en Reflex Promotions het aflopende contract met vooralsnog een jaar hebben verlengd.meer »


Natuurgras trainingsvelden ingezaaid

5 mei 19:30  Met ingang van maandag 3 mei worden de natuurgras trainingsvelden opnieuw ingezaaid door de gemeente en tot de start van het nieuwe seizoen uit gebruik gehaald. Teams die op de velden A en B staan ingepland kunnen daarom vanaf komende week terecht op veld 5 (achter de tribune) of op veld 7. Het betreft JO13-3, MO13-1, JO15-2, JO17-2, MO17-1, Zaterdag 3, 4 en 5. Zoals voor ieder veld geldt is ook hier het verzoek om verplaatsbare doelen/doeltjes na gebruik niet op de velden te laten staan.


Oudst nog actieve voetballer 75 jaar

21 april 19:15  Onze oudst nog actieve voetballer is Henk Lentelink. Vandaag (15 april) werd hij 75 (!!!) jaar. Reden voor de vereniging om hem te gedenken. Normaal gebeurt dat ook wel, maar vandaag pakte de club uit met bloemen en een foto-taart van het bestuur/seniorencommissie en een vleesschotel van zijn teamgenoten van VET1 (45+ competitie). Dat gebeurde in aanwezigheid van een afvaardiging van bestuur, seniorencommissie en leider van het team. Dit alles werd Henk keurig coronaproof in de achtertuin aangeboden. Henk en zijn vrouw Annie konden dit zeer waarderen. Henk heeft altijd als verdediger gevoetbald. Het hoogste was in het 3e elftal van Bentelo, in Nijverdal jaren bij de gelijknamige club. Zijn carrière besluit hij bij De Zweef te volmaken. Zijn geheim waardoor hij nog steeds voetbalt: "ik doe verder niet aan sport".meer »


Leen en Melani trainen vrouwen ook in het nieuwe seizoen

12 april 21:00  Vrouwen 1 kan tevreden zijn, want trainer Leen Bronkhorst heeft zijn contract met De Zweef verlengd. Uiteraard geldt dat ook voor assistent Melani. Ondanks het feit dat het team vanwege corona maar vier wedstrijden heeft gespeeld, zijn de vrouwen en de technische commissie tevreden over Leen en Melani.meer »


Corona: Nog even volhouden

10 april 21:00  Nog even volhouden! Met het voorjaar in aantocht en een avondklok die naar 22.00 uur is gegaan, wordt er door steeds meer elftallen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te gaan trainen. Tegelijkertijd wordt het hierdoor drukker op het sportpark en is het soms moeilijk zich aan de coronamaatregelen te houden.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!