Nieuws Senioren - RKSV De Zweef

Nieuws Senioren

Nieuws Senioren

Nieuw voetbaltechnisch beleid!

12 september 10:00  Met groot enthousiasme is er binnen onze vereniging een start gemaakt aan het formuleren van nieuw voetbaltechnisch beleid met daarin maximale aandacht voor de kwaliteit van de voetbalontwikkeling binnen De Zweef. Voetbalontwikkeling en daaraan plezier beleven staan daarbij voorop!meer »


Vrijdag 22 september, 19.30 uur vrijwilligersavond

6 september 18:45  Het bestuur biedt alle vrijwilligers van het afgelopen seizoen en het komende seizoen een gezellige avond aan. Deze wordt gehouden op vrijdag 22 september om 19.30 uur in ons vernieuwde clubhuis. Een hapje en een drankje voor alle mensen die met elkaar onze club in de benen houden. Partners zijn mede uitgenodigd. meer »


Trainingsrooster 2023-2024

27 augustus 19:15  Het trainingsrooster 2023/'24 is i.s.m. v.v. DES en de gemeente Hellendoorn tot stand gekomen. Zoals ieder seizoen kunnen er na de eerste ervaringen in het nieuwe seizoen nog wijzigingen plaatsvinden. Hieronder is het schema inclusief kleedkamerindeling beschikbaar.meer »


Competitie-indeling jeugd en bekerindeling senioren bekend

12 augustus 15:15  De KNVB heeft de competitie-indeling (1e fase) van alle jeugdteams vrijgegeven. Voor de seniorenteams is de bekerindeling nu ook bekend. Alle indelingen zijn terug te vinden in de Voetbal.nl App of op www.voetbal.nl. De eerste wedstrijden worden gespeeld in het weekend van 2 en 3 september.meer »


Uitgifte teamtassen en sleutels jeugd en senioren | dinsdag 15 augustus

29 juli 9:30  Het duurt nog een aantal weken voordat het nieuwe seizoen begint, maar we willen jullie al graag laten weten wanneer de uitgifte van de teamtassen en sleutels gepland staat. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 15 augustus op onderstaande tijdstippen in de kantine:meer »


Trainingsschema 12 t/m 23 juni

19 juni 19:15  De komende twee weken wordt er nog getraind met de (nieuwe) teams. Hiervoor is het volgende trainingsschema opgesteld. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!