Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Zonovergoten 1e editie Final League-toernooi MO13

10 juni 2023 14:15

Zaterdag 10 juni vond het eerste Final League-toernooi voor de MO13-1 plaats bij De Zweef. Een nieuw initiatief van de KNVB waarbij de meidenteams een mooie afsluiting hebben van het seizoen.

NEO, FC Klazienaveen, v.v. Hellendoorn en De Zweef streden op een zonovergoten ochtend om de winst. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen door Klazienaveen en De Zweef dus mochten zij zich opmaken voor de finale. Hellendoorn won de troostfinale overtuigend van NEO en pakte daarmee de derde plaats. De finale was een prooi voor de dames uit Drenthe, FC Klazienaveen won terecht met 2-0 en kroonde zich daarmee tot winnaar van deze eerste editie van het Final League-toernooi!

Er werd afgesloten met een verkoelend ijsje en de organisatie kon tevreden zijn met de inzet en sportiviteit van de meiden. Uiteraard hielp het prachtige weer ook een handje mee.

Onderaan dit bericht een link naar alle foto's.